Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Fairtrade kleding in Roermond

Regelmatig loop ik in Roermond de kledingzaken in om te informeren naar duurzame alternatieven. Een kort verslag onder andere in een oude blogpost. In de app van Eerlijkwinkelen en op de website met interactieve kaart kun je zien dat op meer en meer plaatsen in Roermond al duurzame kleding te koop is. Wel gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat de kledingzaken die worden genoemd vooral dameskleding verkopen, iets minder geschikt voor mijzelf. Daarom was ik blij in de Eerlijk Winkelen website en bij de Fairtrademarkt in de Ursulakapel in 2019 nu ook de Our Favorite Shop te zien. Herenkleding met een Fairtrade label die je nu eens niet online hoeft te kopen. (online zijn er ondertussen heel veel goede opties, ik schreef hierover een aparte blog)

Dus zoek jij MudJeans of andere duurzame merken zoals Far Afield, ga eens kijken in de Our Favorite Shop in de Schoenmakersstraat 24 in Roermond. Leuke eigenaars, je voelt je er vast direct thuis.

Door het succes van de Fairtrade markt is het idee geopperd om een aparte Fairtrade kleding markt in het najaar te houden. Wordt dus vervolgd.
Deze pagina delen: