Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Fairtrade en duurzame kleding online

Veel mensen kopen hun kleding graag in de winkel in de straat (ik ook) en daarvoor schreef ik al een blogpost. Maar voor heren is dat nog best wel lastig en dun gezaaid, zeker in Roermond. Daarom vind ik Project CECE zo'n uitkomst. Een zoekmachine voor duurzame kleding gerund door een super enthousiast team. En dan blijkt er ineens héél veel keuze te zijn voor de bewuste consument. En vanuit de zoekmachine kom je vrijwel direct in het boodschappenmandje van de gevonden winkel. Je koopt dus niet bij Project CECE, zij verzorgen alleen het makkelijke zoeken.

Er zijn heel veel webshops en merken, echt waar! Op deze site deel ik graag mijn positieve ervaringen met bedrijven. Dit keer noem ik dan graag SKOT . Recent twee overhemden besteld en ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit! Prachtige kwaliteit en toch iedereen in de keten een eerlijk loon. Het uitpakken van de zending is haast een Apple ervaring (alleen te begrijpen als je weleens een iphone of Ipad hebt uitgepakt, maar als je gaat bestellen, merk je wel wat ik bedoel).

Ook Klooker besteedt regelmatig aandacht aan duurzame kleding. Niet zo volledig als Project CECE maar daarbij dan wel weer vergezeld van een goede uitleg van de aspecten waar je rekening mee kan houden. Vorige week vernieuwde Klooker hun platform, ik raad je aan eens te gaan kijken. Het is niet gratis maar de gedeelde kennis van Klooker maakt wel dat je niet zelf alles uit hoeft te zoeken. En dat zoeken soms echt veel tijd vergt hoef ik jou als lezer niet uit te leggen (;-)
Deze pagina delen: