Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Duurzame Huizen Route 2019, meld je aan als bezoeker!

Op zaterdag 2 en 9 november stellen veel huiseigenaren hun huis weer open voor mensen die geïnteresseerd zijn in verduurzaming van hun woning. Nu wij sinds juni 2019 van het gas zijn en met een warmtepomp onze woning uit 1925 verwarmen, hebben wij dit jaar ook open huis. Dus wil jij weten wat voor maatregelen we hebben genomen (isolatie, ventilatie, energieopwekking), hoe een warmtepomp in de praktijk klinkt, of er ook alternatieven voor vloerverwarming zijn etc. etc., schrijf je dan in op de site. Wij leiden kleine groepjes langs alle maatregelen in huis, dus aanmelden is verplicht.

Leuk is dat dit jaar meteen twee woningen op de site worden genoemd. Van 0 naar 2 dat is een flinke verbetering. Naast onze woning ook een woning uit 1957 die volledig is gestript en vernieuwd. Indrukwekkend! Helaas heeft de bewoner dit jaar niet de gelegenheid zijn huis open te stellen, je moet het nog even doen met de beschrijving van zijn maatregelen.

Ik kan je een bezoek aan een duurzaam huis echt aanbevelen. De afgelopen jaren was ikzelf bezoeker en elke keer kwamen we thuis met ideeën die we zelf ook konden toepassen. Objectief, onafhankelijk en praktisch!

Heb jij zelf ook veel gedaan en wil je dat delen met anderen, meld je eigen huis dan nog aan.

Volgend artikel:
Vakbeurs Energie 2019

Vorig artikel:
Speedcomfort of Climatebooster?


Artikel onderwerpenGerelateerd

Is het huis wel warm?
Duurzaam (ver)bouwen met hout
Verslag Duurzame Huizenroute
Duurzame Huizen Route 2019, meld je aan als bezoeker!
Vakbeurs Energie 2019


Deze pagina delen: