Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Biologisch groen in huis 

Deze drie prachtige kamerplanten heb ik onlangs via een start-up,  Sprinklr, uit Amsterdam gekocht. Een bedrijfje dat constateert dat veel mensen de planten al enige tijd uit huis verbannen hebben. (veel planten blijken in de praktijk te overlijden door teveel water!) Terwijl planten onder andere zuurstof produceren en water verdampen waardoor ze bijdragen aan een gezond binnenklimaat. De planten die ze leveren zijn biologisch opgekweekt, dus je begrijpt dat ik enthousiast was om dit product voor jullie te testen. Toch heeft het wel enige tijd geduurd voor ik deze positieve recensie kon plaatsen en dit bedrijf bij jullie kan aanbevelen. De reden hiervoor is dat tot tweemaal toe de mee bestelde potten in scherven in Roermond aankwamen. Niet echt duurzaam, dus in baalde best wel van mijn goed bedoelde actie.

Toch kan ik de jonge ondernemers van Sprinklr ondertussen van harte aanbevelen. Na het verzenddebacle heb ik al meerdere keren met hen contact gehad. Ze staan enorm open voor feedback en hebben ook kunnen uitleggen waar het misging (startup, geen ervaring met logistiek etc. etc.), maar gaven ook aan hoe ze de feedback wilden gebruiken voor verbeteringen. Ik kan niet garanderen dat de potten nu wel heelhuids in Roermond aankomen, maar ik heb er wel vertrouwen in. De planten kwamen sowieso perfect aan in Roermond en staan ondertussen al enkele maanden te pronken in ons huis. Een echte aanwinst!

Wat mij als fervent  iPhone gebruiker ook aanspreekt is de simpele wijze waarop je advies kan krijgen,. In de App zijn je planten aangemeld en voor elke plant kan je bij problemen advies krijgen. Je krijgt supersnel antwoord en met duidelijke kennis van de planten en hun problemen.

Onlangs is Sprinklr genomineerd voor de NextWomen Pitch competition. Tot 8 juni 2017 kun je nog stemmen.

De tip  voor Sprinklr ontving ik via het netwerk van Klooker. Binnenkort een uitgebreidere uitleg van wat Klooker voor je kan betekenen, ik ben erg content met de inhoudelijke tips en nieuwe initiatieven die ik via Klooker ontvang. Nog een aanrader dus!
Deze pagina delen: