Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Stikstof problematiek, doe er zelf wat aan!

In de media staat het bol van verhalen over de stikstofproblematiek. Verkeer en landbouw stoten veel te veel stikstof uit dat in natuurgebieden tot grote problemen leidt zoals verlies aan biodiversiteit. Woningbouw wordt gestopt, grote problemen, je wordt er haast moedeloos van. Maar wist je dat je er zelf gemakkelijk wat aan kunt doen? Koop je groente en vlees bij de Hooge Weyer, een biologisch dynamisch bedrijf in Baexem. Elke woensdagmiddag staan ze in Roermond met hun mooie producten op het stationsplein. Geen kunstmest, een beperkte veestapel dus geen onnodige stikstofuitstoot.

Als je wilt weten hoe hun bedrijf er van boven uit ziet dan moet je de drone opnames eens bekijken die op hun website staan. Echt mooi!

Ik hoor jullie denken, hoe weet die Floris dat allemaal? Nu dat is simpel, Jan en Bets van de Hooge Weyer hebben ook een nieuwsbrief. Abonneer je je daarop dan krijg je dit soort leuke nieuwtjes gewoon in je email box. Weg met de negatieve verhalen over grote problemen, nee gewoon lezen wat je zelf kunt doen. Dat is veel leuker!
Deze pagina delen: