Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Groene zaken 

Ik werd dit weekend benaderd door de directeur van Groene zaken het online platform waar groene bedrijven en consumenten elkaar zouden moeten kunnen vinden. In eerste instantie was ik nog wat afhoudend aangezien in de provincie Limburg vrijwel geen bedrijven worden gevonden, maar Siebe Zwerver wist me snel te overreden. Immers DuurzaamRoermond hoort tussen deze duurzame bedrijven thuis en ook kennen we in het duurzame netwerk in Roermond ondertussen flink wat bedrijven die hier ook thuis zouden horen. Wellicht dat over enige tijd de provincie Limburg meer hits op het platform gaat geve. Binnenkort in elk geval DuurzaamRoermond. Wordt vervolgd, ik hoop dat er snel meer hits zullen verschijnen om het jullie makkelijker te maken groene bedrijven te vinden.

 
Martin
donderdag, 19 december 2013 om 15:44

Groenezaken.com doet me denken aan 30 jaar geleden. Toen noemde elke afvalverwerker zich ineens milieu bedrijf, maar verder veranderde er niets. Wat heeft Formido nu voor op andere doe het zelfbedrijven? Ik zou er als milieuvriendelijk producerend bedrijf niet tussen willen staan of zie ik iets over het hoofd?

Floris Mokveld
dinsdag, 24 december 2013 om 11:30

Mijn eerste reactie was identiek aan die van jou. Ook BCC wordt door mij niet als groen gezien. Aan de andere kant zijn mensen wel op zoek naar makkelijke manieren om in contact te komen met groene bedrijven. Voorlopig voordeel van de twijfel en profiel aangemaakt en dan het komend jaar maar eens bekijken hoe het zich ontwikkelt.
Deze pagina delen: