Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Fietsenstalling

De beste manier om CO2 uitstoot te verminderen is natuurlijk door veel te fietsen en de auto te laten staan. Een aantal jaren geleden bemerkten we dat we ongemerkt de auto vaker namen dan dat we wilden, om de doodeenvoudige reden dat de auto voor de deur stond en makkelijk te pakken was. Voor de fietsen moest eerst de achterdeur van de verschillende sloten worden ontdaan, moest je door de sneeuw baggeren naar het einde van de tuin en het eind van het liedje was dat we vaak op de auto terugvielen. Toen we ons daarvan bewust werden hebben we de voortuin op de schop genomen en deze fraaie fietstrommel laten plaatsen. Gelukkig vinden de meeste buren hem inderdaad fraai en hebben we maar van een enkeling een negatieve reactie gekregen omtrent de combinatie van ons oude huis met die moderne fietsenstalling. De trommel is afsluitbaar en zo staan alle vier de fietsen droog en veilig en voor het grijpen. Je begrijpt dat sindsdien de fietsen veel vaker worden gepakt. Regelmatig bellen mensen bij ons aan om te informeren waar de stalling gekocht kan worden. Iedereen krijgt dan van ons een foldertje mee van Jan Kuipers in Nunspeet. Die verkoopt zulke trommels.

Erwin Ykema
maandag, 25 september 2023 om 13:39

Wij zijn op zoek naar een Fietstrommel van Jan Kuipers, maar kunnen de leverancier niet vinden. Kunt u ons aan een contactpersoon helpen?

Floris Mokveld
donderdag, 28 september 2023 om 15:41

de firma Jan Kuipers uit Nunspeet (www.jankuipers-nunspeet.nl) is samen gegaan met een ander bedrijf. De website waar je naar doorgestuurd wordt als je deze site intypt is: https://vconsyst.com/nl-NL Ik zie de trommel niet op de site maar dan heb je in elk geval een contact. Succes!
Deze pagina delen: