Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Nieuwe website live!

Al meer dan 11 jaar heeft mijn website DuurzaamRoermond.nl gefunctioneerd. Zelf gemaakt en onderhouden in Wordpress. Toen ik in 2017 startte met mijn bedrijf in duurzaamheid, genaamd Bona Ciklo kwam daar ook een Wordpress website bij. Maar de afgelopen weken zijn de websites professioneel onderhanden genomen en tevens geïntegreerd. Een nieuwe, frisse start! Een feestje waard!

Met mijn sociale onderneming Bona Ciklo wil ik impact maken in Duurzaamheid, de Energietransitie en circulaire economie. Velen weten me in de praktijk al te vinden, maar met deze website zal dat nog makkelijker worden. DuurzaamRoermond blijft als waardevol merk gewoon bestaan, maar meer en meer zal het logo van Bona Ciklo in mijn uitingen in social media, de nieuwsbrief en andere publicaties te zien zijn. De website www.DuurzaamRoermond.nl verwijst sinds 28 maart 2020 nu door naar een pagina op www.Bonaciklo.nl.

Tijdens de migratie is de inhoud van DuurzaamRoermond met alle blogs sinds 2010 gekopieerd inclusief de waardevolle reacties van de lezers. Als je in Google nu klikt op een zoekresultaat van DuurzaamRoermond.nl dan kom je op de DuurzaamRoermond pagina van Bonaciklo. Daar kun je via de tags en zoekwoorden snel andere relevante blogs aanklikken. 

Op de pagina activiteiten kun je lezen welke activiteiten ik vanuit mijn bedrijf Bona Ciklo nu aan het ondernemen ben. Een indrukwekkende lijst vind ik zelf.

Net als op de oude site kun je je inschrijven voor een nieuwsbrief. Elke maand ontvang je dan een nieuwsbrief met tips, een samenvatting van de blogposts. Als je al geabonneerd bent op de nieuwsbrief van DuurzaamRoermond hoef je niets te doen. 

Zoals altijd bij een nieuwe site, misschien werkt er wel iets niet. Als je iets vreemds ziet, hoor ik graag van je. Stuur daarvoor een mail naar Info (at) bonaciklo.nl. Ik blijf zeer geïnteresseerd in interactie via de website, dus reageer op de blogposts en/of zend me een mail met al je opmerkingen en vragen.

Met dank aan Janneke Postulart en Leon Ter Linden van Postul.art voor de realisatie van de nieuwe site!

Volgend artikel:
Gasaansluiting verwijderen (3)

Vorig artikel:
Start van de Omwentelaars


Deze pagina delen: