Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Duurzame kleding in de Neerstraat

Trouwe lezers van deze website weten dat ik regelmatig winkels in Roermond bezoek om te zien of ze duurzame kleding verkopen. Vaak komen mannen toch online uit als ze iets duurzaams willen aanschaffen (hoewel kringloop kleding natuurlijk ook super is). Mooi om te zien dat bij Goldgarn in de Neerstraat (nummer 36) onder andere Armedangels kleding te koop is. Armedangels is een bekend duurzaam merk met kleding van biologische katoen, geproduceerd in Europa.

Eigenaar Bobby Rekers legde mij uit dat hij in corona tijd met deze winkel begonnen is en bewust kiest voor kleding geproduceerd in Europa. Armedangels past uitstekend in zijn concept. Naast duurzaam zijn de ontwerpen ook tijdloos en geschikt voor heel veel mensen en leeftijden. Met een aantal kleding stukken kun je eindeloos varieren. Wat een verschil met de fast fashion waarbij kleren na enkele weken al worden afgedankt. Leuk om met hem kennis te maken. Ik heb hem gewezen op de activiteiten rondom kleding van de Omwentelaars en de Groene Transformator. 

Naast Armedangels kleding heeft hij ook andere merken hangen van biologische katoen en geproduceerd in Portugal.

p.s. de plannen voor de toekomst zijn helaas zo dat binnen enkele maanden de winkel al moet sluiten. Wil je nog spullen van Armedangels in Roermond kopen, dan moet je snel zijn .
Deze pagina delen: