Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Energiecoaches opgeleid bij RoerOm Energie

Eind april 2023 kregen de recent opgeleide energiecoaches van energiecoöperatie door wethouder Jos van Rey hun certificaat uitgereikt. In de afgelopen maanden werden de coaches opgeleid binnen het door de provincie gesubsidieerde project van Rescoop Limburg, de Wattmeesters. Maar liefst 107 bezoeken legden ze als onderdeel van dit project met 5 coaches uit Roermond de afgelopen maanden af. Van Mook en Middelaar tot aan Sittard. De komende tijd zullen ze zich gaan concentreren op de gemeente Roermond. Binnenkort start met de gemeente Roermond een project om juist de woningen in de wijken met de slecht geisoleerde huizen te bezoeken en mensen oplossingen aan te dragen voor een lagere energierekening. Er worden nog mensen gezocht die willen worden opgeleid tot coach om alle 100 gesprekken gerealiseerd te krijgen voor eind 2023. Meld je aan via info@roeromenergie.nl

Woon jij ook in een slecht geisoleerde woning en wil jij ook in aanmerking komen voor een bezoek van een coach houdt de informatie via de gemeente dan goed in de gaten. Ken je mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken, wijs ze dan op deze mogelijkheid.

De coaches van RoerOm Energie zijn:

Rob Buschman
Rose Finken
Herm Gereadts
Jan van der Laan
Susan Schutte (zij coordineert alle gesprekken)
Steef Stevens
Gerar Willard

Op de foto staan niet alle coaches omdat sommigen verhinderd waren en wel wat bestuursleden die namens hen de certificaten in ontvangst namen. Op de foto ook Mandy Segers, de duurzaamheidsambtenaar die met RoerOm Energie en Janne Opmeer, de coordinator van de pilot, dit project vorm geven. 

Voor meer informatie over energiecoöperatie RoerOm Energie en hoe je lid kunt worden van deze mooie beweging, bezoek de website.

fotografie: Eric Gerbers

Volgend artikel:
Heat Fan

Vorig artikel:
De Groene Transformator geopend!


Deze pagina delen: