Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Solar Days in Roermond goed bezochtZoals je wellicht op de foto kunt zien (het lijkt wel alsof de mensen buiten de tuin moeten wachten op plek (;-) ) was het behoorlijk druk vandaag bij ons Open Huis in het kader van de Solar Days 2011. Rond 1 uur was er even een buitje en was er niemand op bezoek, de rest van de dag was het een komen een gaan van bezoekers. Gezien de brede publiciteit in de afgelopen periode hadden we onze vriend Kees 'ingehuurd' en dan nog waren we alle drie vaak tegelijk in gesprek met verschillende mensen. Erg leuk dus.

Dit keer ook niet alleen mensen die wat kwamen vragen, maar ook mede-zonaanbidders die hun huis al vol hebben liggen met panelen en eens kwamen kennismaken. Erg leuk en gezellig.

De weersomstandigheden waren wat wisselend, bewolkt in de morgen, regen rond het middaguur en daarna behoorlijk wat zonnige perioden. Toch leuk om op de iPhone de actuele productie van de panelen te kunnen laten zien met de iPhone Enymate applicatie. Bewolkte morgen, maar toch gewoon meer dan 400 watt uit de panelen.
Deze pagina delen: