Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Nieuwe (groene) zonnepanelen en veel meer

Vanmiddag (17 juni) werden deze zonnepanelen aan ongeveer 100 genodigden getoond. Groene panelen! Echt waar. Ook andere kleuren zijn mogelijk. De panelen zijn te bekijken bij de "Wijk van Morgen"op het Avantis bedrijventerrein, waar ook het huis van hiernaast al een tijdje te bewonderen is. Dit huis is speciaal naar de zon toegebouwd. Daardoor heb je meer rendement van je zonnepanelen.

De oplettende toeschouwer ziet dat beide oplossingen zogeheten indak oplossingen zijn. Dat wil zeggen dat de zonnepanelen niet boven de pannen worden geplaatst maar dat de zonnepanelen in plaats van de dakpannen komen. Bij de groene panelen zijn (niet zo heel erg mooie) vulstukken gebruikt, het huis is ontworpen met de maat van de zonnepanelen in gedachten.

Mocht jij nu al heel lang aan het denken zijn aan zonnepanelen in plaats van dakpannen omdat je dat mooier vindt of je toch al je pannen of je dak moet gaan vernieuwen dan heb ik goed nieuws voor jou! RoerOm Energie (je weet wel de energie-coöperatie i.o. in Roermond) kan later dit jaar jou laten profiteren van een uniek aanbod. Wij doen namelijk mee aan een subsidie voorstel voor een nieuw concept Indak panelen. Veel mooier nog dan groene panelen, volledig waterdicht en door de subsidie vrijwel even duur als pannen alleen! Mocht je geïnteresseerd zijn, drop je gegevens dan via info (at) roeromenergie.nl dan gaan we binnenkort met de bouwer praten.
Deze pagina delen: