Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Natuurdrogisterij en meerSinds enige tijd zit er een natuurdrogisterij in Maasniel, GRN Lijf genaamd. Toevallig was ik vandaag in de buurt en kon ik een keertje binnengaan. Het assortiment was wat anders dan ik van een natuurdrogisterij verwachtte. Inderdaad is het hele Dr. Vogel assortiment aanwezig en ook reguliere paracetamol. Maar de rest van de winkel bevat een groot assortiment biologische voedingsmiddelen van Ekoland producten die ik niet bij een drogisterij verwachtte. In een mooi ingerichte, gezellige winkel die totaal niet leek op de Biologische Winkel waarvan vandaag Trouw sprake was ( het was een grappig bedoeld stukje, maar de afkeer van de schrijfster van biologische winkels leek gemeend, ze zou eens in Roermond moeten komen kijken!)

Ik zou zeggen, ga eens kijken, Ekoplaza heeft er een geduchte concurrent bij in Roermond al zal er door de ligging aan compleet de andere kant van de stad misschien niet eens van concurrentie sprake zijn. Ik neem de volgende keer de fietskar weer eens mee richting Maasniel.

Op de website staat ook een webshop. Bij bestellingen boven de 50 euro wordt er gratis bezorgd, bij lagere bedragen betaal je 4,99 als bijdrage in de verzendkosten.

Let op! Als je dit leest is de winkel waarschijnlijk net een weekje dicht. Van 20-29 mei 2014 hebben ze vakantie.
Deze pagina delen: