Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Met een lach en een traan

Zelf ben ik bij de oprichting van de wereldwinkel in Roermond betrokken geweest en daarna vele jaren als vrijwilliger actief gebleven. Dat de wereldwinkel dit jaar uit het straatbeeld van Roermond gaat verdwijnen is dan ook best een wat triest moment, de traan. Maar veel van de producten van de wereldwinkel zullen op een steenworp afstand verkrijgbaar blijven, de lach uit de titel. Josine Keijsers is daar een WAAR winkel begonnen (nu nog in de Roerpassage en begin volgend jaar in de marktstraat in Roermond).

Het bekende FairTrade assortiment is volop aanwezig,  heel veel producten van snelgroeiend olifanten gras, tassen van oude brandweerslangen, schrijfboeken van olifantspoep, een mooie display met de bekende Tony Chocolonely chocolade repen, groene reinigingsproducten, verantwoorde cadeautjes enz. enz. En alles prachtig uitgestald in een lichte winkel.

Op zaterdag 3 november wordt de winkel officieel geopend en tussen 11 en 15 uur kun je allerlei producten komen proeven. Van harte uitgenodigd.

originele cadeaus

producten gemaakt van oude brandweerslangen

Groene schoonmaakmiddelen

produkten van olifantsgras

Leuke cadeautjes
Deze pagina delen: