Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Installateur gezochtTrouwe lezers van mijn blog weten dat wij de afgelopen jaren ons huis uit 1925 dat nog zonder spouwmuren werd gebouwd via een groot aantal maatregelen naar een label B hebben gebracht. Geen stroomkosten meer en nog maar 1400 m3 gas (dat vroeger 3500 m3 was). Maar natuurlijk willen we nog verder terug met het gasverbruik. Doordat het niet meer zo hoog is, zijn investeringen moeilijk terug te verdienen, maar vaak is terugverdienen niet onze belangrijkste drijfveer.

Op dit moment zijn we op zoek naar een goede installateur die ons kan helpen met de juiste vervanging van de HR ketel (Nefit HR Ecomline) van 15 jaar oud. De oplossing moet goed samenwerken met de bestaande Remeha vaste plaat zonneboiler met 80 liter terugloop vat en aanzienlijk minder gas gebruiken. Wij gebruiken met z'n tweeën met het douchen geen grote hoeveelheden water. Met een Nefit Easy wordt de verwarming op afstand geregeld. Een warmtepomp moet er nu of in de toekomst aan gekoppeld kunnen worden, bijvoorbeeld de Hydrotop, of andere passende warmtepompen, zoals een hybride warmtepomp/CV ketel. Voor de luchtverversing willen we een Jaga Stradafresh of Climarad laten installeren. Mocht het nodig zijn dan is er een geschikte wand voor wandverwarming.

Al met al best een flinke klus die we in stappen de komende jaren willen laten uitvoeren, met een vervanging van de ketel op korte termijn. Het plan moet nu worden gemaakt. Daarvoor zijn we op zoek naar een installateur met ervaring in dit gebied. Referenties zijn een must, zeker gezien onze ervaringen met de installatie van de vorige ketel. Je zit aan foute besluiten toch 15 jaar vast. De installateur moet zijn afspraken kunnen nakomen.

Ben jij die installateur? Of weet jij een installateur? Stuur dan een mailtje aan:

Floris (at) DuurzaamRoermond.nl 

mohamed kasmi
woensdag, 6 december 2023 om 13:38

topzon is een installatie bedrijf in het midden van het land.
wij hebben duizenden installaties erop zitten.
graag willen wij de mogelijkheden bekijken om een samenwerking aan te gaan met een partner voor de installaties, omdat wij het op dit moment iets rustiger hebben.
wij zijn geïnteresseerd in een gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

www.topzon-installaties.nl
Deze pagina delen: