Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

Geslaagde RoerOm Fair

Wethouder Smitsmans en IJff openden via een rit in de superzuinige (immers 100% elektrisch en zeer licht)  Twizy de RoerOm Fair. Op de foto worden de ervaringen al direct op Facebook gedeeld. Toen moest de rit door de wijk nog beginnen. Met deze auto werd aandacht besteed aan het elektrisch rijden dat voor steeds meer mensen realiteit wordt. Zeker voor mensen met zonnepanelen. Als je je eigen elektriciteit opwekt wordt zo'n auto erg interessant. Al zou er in de auto wel iets meer plaats mogen zijn (;-)

Na de dolle rit door de wijk werd de auto door wethouder Smitsmans het Citaverde ingeloodst (inderdaad de Twizy is zonder schade ook weer ingeleverd bij Auto Heurkens in Roermond) die daar op een volgende verrassing werd getrakteerd. Om aandacht te vragen voor de voedselproblematiek bij een sterk groeiende wereldbevolking waren er chocolaatjes met meelwormen beschikbaar van de firma Insectable. Door Dagblad  de Limburger werd deze actie met een leuk artikel opgepikt.

Na de opening kon de dag voor de organisatie al niet meer kapot, maar de rest van de dag droeg enorm bij aan het goede gevoel over de dag. Vele, vele mensen vonden de weg naar het Citaverde College en de RoerOm Fair. Het was gezellig druk, met een lezing over de gezinsauto op zonne-energie die door Tim nog een keer herhaald moest worden door de grote belangstelling. Het was een super geslaagd event en we zijn begonnen te dromen over de vijfde, jubileum editie. Misschien organiseer jij volgend jaar wel mee?

 
Deze pagina delen: