Bona Ciklo
Activiteiten
Volhoudbaarheid
Duurzaam Roermond
FAQ
Over
Contact

1000 zonnedaken in Roermond

Aanstaande woensdagavond 27 maart vindt de tweede grote zonnepaneel actie in Roermond plaats. Vorig jaar de succesvolle actie "500 zonnedaken in Roermond", dit jaar onder het mom van "1000 zonnedaken in Roermond" een vervolg. Heb jij nog vragen over zonnepanelen en zoek je een betrouwbare leverancier kom dat woensdag naar de Montessorischool in Roermond aan de Achilleslaan. (vlakbij het zwembad). Zaal open vanaf 18:30 uur, de eerste lezing is om 19 uur. Maar doordat de lezing 3 keer wordt herhaald kun je ook pas om 20 uur aanschuiven. Meer lees je op de speciale website van Transitie Roermond.

Transitie Roermond organiseert geheel belangeloos deze avond. Aangezien er wel kosten worden gemaakt wordt eenieder gevraagd een vrijwillige donatie achter te laten in de daarvoor bestemde bus. Wil jij helpen met de organisatie, laat dat dan even weten via info (at) transitiontownroermond.nl , we kunnen nog wel wat extra handen gebruiken.
Susan
dinsdag, 26 maart 2013 om 11:40

Ik vond “500 zonnedaken in Roermond” een erg geslaagde actie en ik ben blij dat er een vervolg op komt. Ik heb inmiddels al zonnepanelen maar ik zal zeker even rond gaan vragen bij vrienden en familie of die geïnteresseerd zijn!

http://zonnepanelenblog.wordpress.com/
Deze pagina delen: